V Edició via verda Catalunya/Aragó

Cinquena edició de la via verda Catalunya/Aragó, inoblidables paisatges per la comarca del Matarranya (baix Aragó).

Nova edició de la via verda (Catalunya-Aragó) 2017, sortirem de Vallirana el dia 27 de maig a les 06:30 de la benzinera Repsol, aquesta nova edició incorpora dos circuits:


 * Un que consistirà en una ruta neta per la via verda, visitant l'ermita dels Sants en els termes  de Valderrobles (Terol), on també es visités el Salt (Fornoles) i acabant a Vila de La Fresneda  menjant al Restaurant Matarranya.
 * Dos, aquesta ruta serà passar a visitar els mateixos llocs, però atraves de senders amb una      mica mes de dificultad i algun corriol totalment ciclable per als amants del BTT.
 Tant una, com una altra sempre estarà cordinada i organitzada pel Club Ciclista Pinxo. Aquesta  pensada per als amants de la bicicleta de muntanya i gaudir dels paratges del Maestrat i baix  Aragó.
 Des del club estem organitzant aquest esdeveniment per a tot aquell que vulgui i tingui un  nivell mitjà. Estem estudiant el poder fins i tot posar transport tant de les bicicletes i  persones, tot depenent de la gent que vingui.
 

 Per inscriure't o qualsevol tipus d'informació podeu enviar-nos un correu a:

                                                   

                                                         info@pinxovallirana.com

Powered by Wikiloc
Track via verde 2016
via-verde-2016.gpx
Archivo GPS eXchange [67.8 KB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.C. PINXO VALLIRANA

Llamar

E-mail

Cómo llegar