REGLAMENT

1.- La KÀRSTICA és una marxa popular oberta a tothom. El Club Ciclista Pinxo Vallirana, amb nº de llicencia B-1083 de la FCC, amb domicili a Vallirana, disposa dels pertinents permisos per l’organització  de la 16ª Pedalada de Vallirana “Kàrstica” a celebrar el dia 23 de setembre de 2018 a Vallirana. 

 

2.- La KÀRSTICA, import de la inscripció és de 23€ sense maillot i 35€ amb maillot, l´opció del maillot sera desde el 15/05/2018 (inici d´inscripcions) fins el 15/07/2018 que es quan acaba el termini de l´opció maillot. El preu de les inscripcions després del 15 de setembre fins el dia de la cursa serà de 30€, i si queden inscripcions que estan limitadas a 500.

 

3.- L’entrega de dorsals es farà a la Zona 0 Oficina de Turisme Ajuntament de Vallirana a partir del dia 22 de setembre 16:00 a 21:00 i de 6:00 hores fins a les 7:45 hores del dia 23 de setembre. 

4.- El fet d’inscriure’s  implica l’acceptació d’aquest reglament i indicacions de l’organització. 

5.- La Pedalada es donarà per tancada a les 14:00 hores del 22 de setembre. 


6.- En cap cas el CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA es farà responsable ni solidari amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del codi de circulació i la policia local, sent ells mateixos responsables de les infraccions que poguessin cometre. Els participants menors d’edat han de presentar una autorització del seu representant legal per inscriure’s.

7.- El C.C. PINXO VALLIRANA, declina tota la responsabilitat davant qualsevol accident, tan propi -personal com mecànic etc.- dels participants, com a tercers. 

8.- En cada control/avituallament de la KÀRSTICA hi ha un horari de pas màxim establert. Tot el que arribi passat aquest temps, es considerarà retirat de la marxa. 

 

9.- La KÀRSTICA serà una prova cronometrada, amb l´entrega del dorsal es lliurarà un xip per al cronometratge de la prova.

 

10.- El recorregut de la KÀRSTICA  transcorre per finques que son propietat privada, amb activitats pròpies, les quals tenen l’accés limitat legalment i no es pot accedir sense el permís de la propietat.

 

11.- Els participants de la KÀRSTICA, rebran una bossa de regal, però aquell que sigui sorprès fora del recorregut, serà desqualificat i no tindrà dret a l’obsequi. 

12.- La KÀRSTICA és una marxa no competitiva, per tant, durant tot el recorregut, s’haurà de respectar les normes de circulació. Els camins estaran obertes al trànsit en general. 

13.- Els participants a la KÀRSTICA hauran de dur el seu propi equip, tant mecànic com de vestuari, casc obligatori i logístic.


14.- En cas que un participant es retiri de la Pedalada haurà de comunicar-ho al control més proper. 

15.- El C.C. Pinxo Vallirana es reserva el dret a introduir les modificacions que cregui oportunes per a millorar el desenvolupament de la KÀRSTICA

16.- Si per causes de força major (meteorològiques o de qualsevol altre tipus) impedissin la celebració de la KÀRSTICA, el dia 23, es traslladarà al 30 de setembre, si és possible; el CC. Pinxo Vallirana no retornarà el import de les inscripcions, però lliurarà als participants la bossa regal. 

17.- Es garanteix la privacitat de les dades personals. 

 

18.- El participant eximeix a l’organització i/o als propietaris de finques de qualsevol responsabilitat conseqüent o que es pugui derivar de la KÀRSTICA.

19.- Queda totalment prohibit fer la marxa amb cap mena de vehicle a motor, que no sigui de la organització. 

20.- En cas que un inscrit no pugui participar per causa de força major (justificada) a la XV KÀRSTICA 2018, el C.C. PINXO VALIRANA guardarà la plaça a aquest inscrit per a la XVII KÀRSTICA 2019 però no retorna import de la inscripció.

 

21.- Tot el que s’escaigui fora del present reglament queda sota la decisió de l’organització.

 

Zona 0: Oficina de Turisme Ajuntament de Vallirana c/ Major, 612, Vallirana
Entrega de dorsals: 22 de setembre de 18:00 a 21:00 i el dia de la cursa de 6:00 a 7:40
Hora de sortida: 8:00 hores, segons organització. 
Hora d’arribada prevista 1º corredor: 10:00 hores 
Arribada últim corredor: A les 14:00 hores 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.C. PINXO VALLIRANA

Llamar

E-mail

Cómo llegar