REGLAMENT


1.- La 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA es oberta a tothom. El Club Ciclista Pinxo Vallirana amb nº de llicència B-1083 de la FCC, amb domicili a Vallirana, disposa dels pertinents permisos per a la organització de la 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA que es farà el dia 21 de gener de 2018 a Vallirana.
 

2.- El recorregut de la 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA serà de 7 km i un desnivell de 100 m aproximadament, de nivell fàcil.
 

3.- L’import de la inscripció a la 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA es de 5 euros a partir de 12 anys, 3 euros per els menors (inclou asegurança personal). El màxim d’inscrits possibles es de 250 i es tancaran el divendres dia 20 de gener del 2017.INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA 21 DE GENER, 5 EUROS PER A TOTHOM ( horari de 8:30 a 9:30 o arribar a 250 places).

 

4.- La entrega de dorsals es farà el mateix dia de la pedalada, de 8:45h a 9:45h al mateix parc central de Vallirana. La sortida de la mateixa serà a les 10:00h. un cop la Policia Local ens autoritzi.
 

5.- Es OBLIGATORI l’ús del casc a tots els participants, l’incompliment d’aquesta norma implicarà l’expulsió de la 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA.

 

6.- Els nens menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats per un adult. S’haurà de portar el full d’autorització degudament emplenat i signat pels pares o tutors legals. Els menors de 18 anys hauran de portar el full d’autorització signat pels seus representants legals.
 

7.- En cap cas el CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA es farà responsable, ni solidari amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del codi de circulació i la Policia Local, siguent ells mateixos responsables de les infraccions que es poguessin cometre.
 

8.- El CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA declina tota responsabilitat davant qualsevol accident, tant propi, personal, mecànic, etc., dels participants com de tercers.
 

9.- La 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA es una marxa no competitiva, transcorre per carrers oberts a la circulació de vehicles, per tant, s’han de complir en tot moment les normes de tràfic establertes, així com les indicacions de les autoritats competents.

 

10.- Els participants a la 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA , hauran de portar el seu propi equip, tant mecànic com de vestuari.

 

11.- En cas de que algun participant es retiri de la 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA haurà de comunicar-ho al control més proper.

 

12.- El CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA es reserva el dret d’introduir les modificacions que cregui oportunes per a millorar el rendiment de la 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA.

 

13.- Si per causes de grau major (meteorològiques, o de qualsevol altre tipus) impedeixin la celebració de la 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA, la organització es reserva el dret d’anul·lar-la o modificar la data.

 

14.- Esta garantida la privacitat de les dades personals.
 

15.- El participant eximeix a l’organització de qualsevol responsabilitat derivada de la 2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA.

 

16.- Resta totalment prohibit fer la marxa amb cap tipus de vehicle a motor, que no sigui de l’organització.
 

17.- Tot el que quedi fora del present reglament, queda sota la decisió de la organització.

 

2ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA 2.018
CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.C. PINXO VALLIRANA

Llamar

E-mail

Cómo llegar