Telèfon: (+34) 689 564 737

REGLAMENT 3a BARRUFADA 2019

1.- La 3ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA es oberta a tothom. El Club Ciclista Pinxo Vallirana amb nº de llicència B-1083 de la FCC, amb domicili a Vallirana, disposa dels pertinents permisos per a la organització de la 3ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA que es farà el dia 20 de gener de 2019 a Vallirana.

2.- El recorregut de la 3ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA serà de 7 km i un desnivell de 100 m aproximadament, de nivell fàcil.

3.- L’import de l´inscripció a la PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA es de 6 euros per nen menors de 14 anys, 8 euros majors de 14 (inclou asegurança personal). El màxim d’inscrits possibles es de 250 i es tancaran el dissabte dia 19 de gener del 2019 (sempre i quan es faci per internet).INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA 20 DE GENER, 10 EUROS PER A TOTHOM ( horari de 8:30 a 9:30 o arribar a 250 places).

4.- La entrega de dorsals es farà el mateix dia de la pedalada, de 8:45h a 9:45h al mateix parc central de Vallirana. La sortida de la mateixa serà a les 10:00h. un cop la Policia Local ens autoritzi.

5.- Es OBLIGATORI l’ús del casc a tots els participants, l’incompliment d’aquesta norma implicarà l’expulsió de la PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA.

6.- Els nens menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per un adult. S’haurà de portar el full d’autorització degudament emplenat i signat pels pares o tutors legals. Els menors de 18 anys hauran de portar el full d’autorització signat pels seus representants legals.

7.- En cap cas el CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA es farà responsable, ni solidari amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del codi de circulació i la Policia Local, siguent ells mateixos responsables de les infraccions que es poguessin cometre.

8.- El CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA declina tota responsabilitat davant qualsevol accident, tant propi, personal, mecànic, etc., dels participants com de tercers.

9.- La 3ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADAes una marxa no competitiva, transcorre per carrers oberts a la circulació de vehicles, per tant, s’han de complir en tot moment les normes de tràfic establertes, així com les indicacions de les autoritats competents.

10.- Els participants a la 3ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA, hauran de portar el seu propi equip, tant mecànic com de vestuari.

11.- En cas de que algun participant es retiri de la 3ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA haurà de comunicar-ho al control més proper.

12.- El CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA es reserva el dret d’introduir les modificacions que creguioportunes per a millorar el rendiment de la 3ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA.

13.- Si per causes de força major (meteorològiques o de qualsevol altre tipus) impedissin la celebració de La 3a Barrufada 2019 el dia 20 de Gener, es traslladarà al 27 de Gener, si és possible. El Club Cciclista Pinxo Vallirana no retornarà el import de les inscripcions, però lliurarà als participants la bossa regal si finalment no es pogues celebrar.

14.- Esta garantida la privacitat de les dades personals segons normativa legal actual ( AVÍS LEGAL ).

15.- El participant eximeix a l’organització de qualsevol responsabilitat derivada de la 3ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA.

16.- Resta totalment prohibit fer la marxa amb cap tipus de vehicle a motor, que no sigui de l’organització.

17.- Tot el que quedi fora del present reglament, queda sota la decisió de la organització.

3ª PEDALADA FAMILIAR BARRUFADA 2.019
CLUB CICLISTA PINXO VALLIRANA.

 

Inscripcions Online

C.C. Pinxo Vallirana

Miquel Batlle 10
08759 Vallirana - Barcelona


(+34) 689 564 737
 

Tecnología exclusiva de INSCRIPCION.ONLINE