CCPINXO TUGA ACTIVE WEAR 2018

Us presentem la equipa cio del Club Ciclista Pinxo Vallirana 2018,hem apostat per la empresa TUGAWEAR, una empresa nacional i de proximitat que es un dels nostres valors com a club. Ens han valorat i compromès per col·laborar-nos durant tres anys i mantindran a la ultima hem el delicat i costos treball que comporta la roba de ciclisme en qualsevol de les seves dues modalitats. A continuació detallo com serà el disseny de la roba i com saber la talla de cada peça al hora de fer la comanda.

COM SABER LA MIDA DE LA ROBA

Tota la roba es fabrica des de la XXS fins a la XXXL, Les taules estan desada la XS fins la XXL , qui se surti d’aquí ha d’anar als extrems XXS o a 3XL.

Maillot de ciclisme de màniga curta confeccionat amb teixit Microdot 1, adequat per a temperatures altes donada la seca capacitat d’expulsar la suor i la seva lleugeresa. L’elasticitat dels teixits que el composen asseguren una perfecta adaptació al cos i la menor resistència a l’aire. Disposa de tres butxaques posteriors, una de central amb cremallera i una banda reflectant posterior. L’acabament en cintura i màniga està realitzada amb un grip antilliscant de 40 mm per una millor adaptació al cos.

Està disponible des de la talla XS fins a la XXL.

Culotte cort de ciclisme confeccionat en Lycra PowerShield dissenyat per temperatures altes i èpoques caluroses. Els tirants estàn realizatzats amb reixeta elàstica per proporcionar la màxima ventilació, amb un rivet de Lycra per evitar fregament. L’acabament del camal està integrada en la Lycra que el composa, evitant així les costures. L’elasticitat del teixit que el composa garantitza un ajustament perfecte al cos impedint el fregament en les zones més sensibles. Disposa d’una banda reflectan a la part posterior.

Està disponible des de la talla XS fins a la XXL.

Armilla de ciclisme confeccionada en teixit MMB 85 adequat per a temperatures fresques i èpoques ventoses. L’elasticitat del teixit que el composa garantitza un ajustament perfecte al cos, al mateix temps que actua de paravent i permet la transpiració. Disposa de butxaques, una de central amb cremallera, i una de goma de silicona als baixos per impedir el moviment de la peça durant l’exercici. El rivet de Lycra en les cises impedeix el fregament a les zones més sensibles del cos. Incorpora també una banda reflectant a la part posterior.

Està disponible des de la talla XS fins a la XXL.

 

La roba es exclusiva del Club Ciclista Pinxo Vallirana i Tuga Active Wear,els socis ​donats d’alta s’emporten un molt bon important descompta però la roba la pot comprar qui vulgui i a preu de mercat, i si es simpatitza amb el club tindrá un 15% de descompta al hora de fer la comanda. A traves del boto que ni han a continuaciò podreu fer la preinscripció i comanda de la roba,ni ha de temps límit per fer la que es el 16-02-2018, a partir de llavors no es garanteix el descompta.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.C. PINXO VALLIRANA

Llamar

E-mail

Cómo llegar