XV Karstica BTT

La 15a KÀRSTICA BIKING POINT és una prova reglamentada i cronometrada, però no és competitiva. Durant tot l’itinerari l’organització vetllarà per la seguretat dels participants inscrits, disposant de més de 60 voluntaris especialitzats, controls, vehicles, equips sanitaris i de cuatre avituallament en els recorreguts. A més, des de l’Ajuntament de Vallirana es facilita la seguretat comunitària i disposem del suport de la Federació Catalana de Ciclisme.

 

 

   En la 15ª edició que es celebrarà el 8 d´octubre de 2017 volem obrir la karstica a tots els públics, hem  dissenyat tres circuits:

 

Essència Kàrstica

 

Per els assidus a la nostra cursa que xalen en els corriols i trialeres hem una dificultat mitja-alta amb un recorregut de 34km i un desnivell acumulat de 1300 metres.

 

Aventura Kàrstica

 

Posem sobre la taula un recorregut hem un 90% de de pista, hem pujades i baixades importants i de tan en tan algun corriol amb una dificultat baixa-mitja, amb un recorregut de 40 km i un desnivell acumulat de 1200 metres.

 

Marató Kàrstica

 

Aquí ens hem esplaiat, el recorregut consta de fer els anterior un rere l´altre, comencen per l’Essència per seguir amb l´aventura i cap el 75% d´aquest recorregut ens desviarem per posar la guinda agafant una pista que no deixarà indiferent a ningú.

També acabaren agafant uns corriols per anar cap a fi de cursa amb un recorregut de 77km amb un desnivell acumulat de 2800 metres i com podeu comprovar amb un nivell tècnic i físic molt alt. 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© C.C. PINXO VALLIRANA

Llamar

E-mail

Cómo llegar